Wednesday, 17 July 2013

Eh betul ke? kat tweet mereka tengok sweet ?


TERKINI : Hubungan Cinta antara Puteri Awani Ahmad Dan Huzairi Yahya(ERY) Sudah Berakhir | Pastinya anda pernah menonton video berani mati atau setidak-tidaknya ada mendengar tentang seorang budak perempuan yang memuat naik video kapel seminggunya.


Nampaknya setelah video yang menjadi kritikan ramai itu tersebar, hubungan cinta antara Awani dengan Ery telah sampai ke titik noktah. Ery atau nama sebenarnya Huzairi Yahya menimbulkan rasa insaf terhadap apa yang berlaku.

Dan bagi pihak Puteri Awani juga melalui blognya puteriawaniahmad ,beliau juga ada menyatakan kekesalan dan memohon maaf diatas tersebarnya video yang menjadi bahan ejekan dan kutukan ribuan rakyat Malaysia yang rata-rata tidak bersetuju dengan tindakan yang dianggap kurang sesuai.


Tak perlulah adik nak menyalahkan sesama sendiri terhadap apa yang berlaku. Sila ambil iktibar untuk dijadikan pedoman hidup adik-adik yang sepatutnya fokus pada pelajaran adik-adik.Berikut adalah kenyataan yang dikeluarkan oleh Ery iaitu kekasih Puteri Awani


Nasihat admin kepada Puteri Awani dan sesiapa sahaja yang seusia dengannya atau dengan kata lain masih dibangku sekolah,teruskan perjuangan dalam mengejar ilmu,penuhilah harapan ibu bapa yang sudah semestinya mengharapkan agar tiap anak mereka berjaya dalam pelajar.Sudah berjaya dalam pelajaran nanti in sha allah cinta itu akan datang dengan sendirinya.

Renung-renungkan dan selamat beramal. ;) isha just sharing :D 

No comments:

Post a Comment